Η Εταιρεία

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Λύσεις Διαδικτύου | Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος | Μελέτη και Σχεδιασμός διαφημιστικής στρατηγικής | Ηράκλειο Κρήτης

Η Ax-Easy είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 από τον Βαγγέλη Μακρυδάκη. Με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, εξυπηρετεί επιχειρήσεις που εδρεύουν στη Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Έχουμε πελάτες από το εξωτερικό (Η.Π.Α και Ευρώπη) που μας εμπιστεύονται για τη τεχνογνωσία μας και τη ποιότητα σχεδιασμού μας απαιτητικών projects και interfaces.

Στόχοι

Στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι η διεύρυνση των επιχειρηματικών μας σχεδίων σε νέους και ανερχόμενους τομείς. Μερικοί από αυτούς είναι, οι εφαρμογές VR (Virtual Reality), δηλαδή εικονική πραγματικότητα, AR (Augmented Reality), δηλαδή επαυξημένη πραγματικότητα και άλλα τεχνολογικά θαύματα που σύντομα θα είναι μέρος της καθημερινότητάς μας.

Έτσι και συνεχώς αναζητούμε άτομα που να μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς. Την ομορφιά μέσα από τη δημιουργία σε είδη που όλοι χρησιμοποιούμε και μας εξυπηρετούν.

Λύνουμε προβλήματα και δίνουμε λύσεις στις πιό απαιτητικές εφαρμογές, έχουμε μάθει να δεχόμαστε νέες προκλήσεις και να φέρουμε εις πέρας τα δυσκολότερα προβλήματα που προκύπτουν.

Η ομάδα μας αποτελείται από νέα άτομα που ενημερώνονται καθημερινά για τις νέες τεχνολογίες και τις λύσεις που θα έρθουν στο μέλλον, δεν κοιτάμε πίσω, αλλά μπροστά, όπως κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της θα έπρεπε να κάνει.

Αξίζει (axeasy) να επικοινωνήστε μαζί μας και να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Τα προηγούμενα 4 έτη είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για την ανάπτυξη ιστοσελίδων για Περιφέρειες, Δήμους, Υπουργεία και Μουσεία σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Ax-Easy Government Clients

    Φόρμα Επικοινωνίας


    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας Σημαία.


    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε στην αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων από αυτή την ιστοσελίδα. (GDPR)

    5/5 (3 Reviews)